VICTORIA, vybraná směs 80% Arabica a 20% Robusta

Nový produkt

Velmi oblíbená směs, která je pečlivě vybraná a připravená z těch nejlepších odrůd Arabica a Robusta, v ideálním poměru, bohatá crema a silné aroma. jedná se o naši nejemnější směs s odrůdou Robusta, proto je vhodná nejen pro italské espresso a ristretto, ale i cappucino a další mléčné kávové nápoje.

Více informací

Zboží je skladem a expedujeme jej maximálně do 24 hodin od objednání.

104,4 Kč

Přidat na seznam přání

Více informací

Tato námi navržená kávová směs z naší pražírny obsahuje 20% kávovníku Robusta a 80% kávovníku Arabica. Robusta se od odrůdy Arabica liší tím, že obsahuje vyšší podíl kofeinu než u Arabica. Naopak Arabica má vždy jemnější chuť a Robusta zemitější. Naše směs je navržena tak, aby neměla aciditu (kyselost). Jedná se tedy o kávovou směs s optimálním navržením z vybraných vysoce kvalitních druhů Arabica a Robusta. Směs se vyznačuje silným aroma a bohatou cremou. Je vhodná jak pro espresso, ristretto či capuccino a kávové mléčné nápoje.

Dle naší stupnice kyselosti tuto kávu řadíme na stupeň 0.

Kávu vám dodáváme 2 dny po upražení, tudíž si jistě pochutnáte na její čerstvosti. Veškerá zrna jsou ručně tříděna. Středně pražená zrna tak, aby byla potlačena acidita a zároveň zůstalo co nejvíce ostatních chutí a tónů této kávy.

Stupnice kyselosti vytvořená našimi zákazníky:

0 - bez známek kyselosti (acidita), 1 - mírně lehká kyselost (acidita), 2  - lehká kyselost (acidita ), 3 - střední kyselost (acidita), 4 - vysoká kyselost (acidita)

Recenze

Žádný názor zákazník pro tuto chvíli.

Napsat recenzi

VICTORIA, vybraná směs 80% Arabica a 20% Robusta

VICTORIA, vybraná směs 80% Arabica a 20% Robusta

Velmi oblíbená směs, která je pečlivě vybraná a připravená z těch nejlepších odrůd Arabica a Robusta, v ideálním poměru, bohatá crema a silné aroma. jedná se o naši nejemnější směs s odrůdou Robusta, proto je vhodná nejen pro italské espresso a ristretto, ale i cappucino a další mléčné kávové nápoje.

30 dalších produktů ve stejné kategorii: